Dagens ret

Dagens ret
d. 19. - 24. februar

Mandag
Hamburgerkotelet
m. dampet broccoli, aspargessauce og hvide kartofler
85,00 kr.

Tirsdag
Brunkål
m. skinke, medister og rødbeder
86,00 kr.

Onsdag
Karrystegt kylling
m. grønt- frugtsauté, karrysauce og ris eller hvide kartofler
86,00 kr.

Torsdag
Polentastegt torskefilet
m. pepperonnata, hollandaisesauce og hvide kartofler
86,00 kr.

Fredag
Butterdejsindbagt svinemørbrad
m. broccolisalat, svampesauce og små ovnbagte kartofler
87,00 kr.

Lørdag
Hakkebøf Bearnaise
m. ærter, bearnaisesauce og pommes frites eller hvide kartofler
87,00 kr.

Dagens ret
d. 26. februar - 3. marts

Mandag
Hjemmelavede frikadeller
m. stuvet hvidkål, rødbeder og hvide kartofler
85,00 kr.

Tirsdag
Grøntsagssuppe m. kødboller
og fransk løgtærte med salat
87,00 kr.

Onsdag
Farseret ribbensteg
m. appelsinsalat, skysauce og hvide kartofler
86,00 kr.

Torsdag
Dansk bøf
m. bløde løg, hjemmelavet agurkesalat, bøfsauce og hvide kartofler
85,00 kr.

Fredag
Rødvinsbraiseret kalvesteg
m. rødløgscompot, ristede champignon, rødvinssauce og flødegratinerede kartofler
87,00 kr.

Lørdag
Baconstegt kyllingefilet
m. bagte rodfrugter, svampesauce og kartoffelbåde
86,00 kr.

Dagens ret
d. 5. marts

Mandag
Kalv i frikassé
m. rødbeder og hvide kartofler
86,00 kr.

Forbehold for pris- og menuændringer