Dagens ret

Dagens ret
9. - 14. juli ’18

Mandag
Oksekøstimbale
m. rissalat, skysauce og nye kartofler.
86,00 kr.

Tirsdag
Pasta med cherrytomater og kalkunstrimler
hertil salatbar.
86,00 kr.

Onsdag
Paneret flæsk
m. rødbeder, persillesauce og nye kartofler.
87,00 kr.

Torsdag
Hjemmelavede Fiskefrikadeller
m. tomat-kartoffelsalat, remouladesauce og rugbrød.
86,00 kr.

Fredag
Hvidvinsbraiseret Kalvesteg
m. blomkålssalat, pestobagt tomat, hvidvinssauce og små ovnbagte kartofler.
89,00 kr.

Lørdag
Mørbradbøf
m. bløde løg. hjemmelavet agurkesalat, champignonsauce og nye kartofler
89,00 kr.


Dagens ret
16. - 21. juli ’18

Mandag
Hakke karbonade
m. stuvede ærter og gulerødder, nye kartofler og rødbeder
87,00 kr.

Tirsdag
Italiensk kyllingesteg
m. salatbar, tomatsauce og rispilaw eller nye kartofler
87,00 kr.

Onsdag
Krydderglaseret nakkefilet
m. tomatsalat, timiansauce og pestovendte kartofler
87,00 kr.

Torsdag
Ungarsk gullash
m. coleslaw og kartoffelmos eller nye kartofler
87,00 kr.

Fredag
Svinemørbrad farseret og stegt i røget landskinke
m. broccolisalat, svampesauce og nye kartofler
88,00 kr.

Lørdag
Grillet svinekotelet
m. majskolpe, grilltomat, pebersauce og bagt kartoffel
88,00 kr.

Forbehold for pris- og menuændringer