Dagens ret

 Dagens ret
18. - 23. september

Mandag
Hjemmelavede frikadeller
m. flødestuvet spinat, rødbeder og hvide kartofler
84,00 kr.

Tirsdag
Baconstegt kalkunbryst
m. dampet broccoli, tyttebær, skysauce og hvide kartofler
85,00 kr.

Onsdag
Grillet svinekotelet
m. grilltomat, caesar salad, basilikumdip og bagt kartoffel
85,00 kr.

Torsdag
Dansk bøf
m. bløde løg, hjemmelavet agurkesalat, bøfsauce og hvide kartofler
86,00 kr.

Fredag
Portvinsstegt kalvesteg
m. basilikum bagt tomat, varm bønnesalat, portvinssauce og kartoffelbåde
87,00 kr

Lørdag
Bacon- og champignonfyldt nakkefilet
m. dampet majs, champignon, skysauce og fløde kartofler
86,00 kr

Forbehold for pris- og menuændringer