Carpaccio

Carpaccio

Oksekøds carpaccio med rucula, parmesan, trøffeldip, ribs og basilikum

Fredag 3. maj

Butterdejs indbagt svinemørbrad
m. broccolisalat svampesauce og krydder stegte kartoffelbåde

Crispy Kylling Burger

Friskbagt bolle med crispy kyllingfilet, tomater, asiatiske krydderier og spidskålssalat hertil pommes frites

Berner Burger

Frisk bagt bolle med hakkebøf, oste gratineret kartoffelröst, tomat, drueagurker, ketchup og bacon. Hertil pommes frites

Schnitzel Burger

Burgerbolle, schnitzel af svinemørbrad, hjemmelavet sauce tartare, bagte cherrytomater og salat.
Hertil pommes frites

Pasta i tomat-ratatouillesauce

med stegt svinemørbrad og frisk revet parmesan.

Grønlangkål – fra kl. 17.00

Med brunede kartofler, kålpølse, hamburgerryg og rødbeder.

Efterårs Steak

Grillet ribeye steak af kalv 250 gr m. majs- spidskålssalat, svampesauce og bagt kartoffelmos.

Kylling Nuggets

5 stk. hertil grøntsagsstave og pommes frites.